* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокус

ПОКАНА
(ЦИПЖ)

 

През 2016 - 2017 г. Фондация "Център за изследвания и политики за жените" (ЦИПЖ) участва в изпълнението на проекта "CSO WINS: Изграждане на капацитет в южния средиземноморския регион за отворен диалог в обществото и мониторинг на политиките за жените ", в който си партнира с Hiwar Center for Youth and Women's Empowerment от Палестина.

В изпълнение на проектните дейности между 8 - 12 май 2017 г. организираме посещение в София и срещи за обмяна на опит на директорката на партньорската ни организация - г-жа Иман А.Х. Муса.

В тази връзка имаме удоволствието да поканим всички неправителствени организации, които проявяват интерес на среща-разговор с госпожа Муса. Срещата ще се състои на 11 май 2017 г. от 14:00 до 16:00 ч. в зала "София", Столична библиотека, етаж ІІ, пл. "Славейков" № 4

 

Проект "CSO Wins: Изграждане на капацитет в южния средиземноморския регион за отворен диалог в обществото и мониторинг на политиките за жените " се координира от Европейски средиземноморски институт - IEMed  и е финансиран от Европейския съюз. 


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА