* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокус

Уебсайт по проект “Грижата в ранното детство и ролята на мъжете“

 

Център за изследвания и политики за жените има удоволствието да Ви информира, че уебсайтът www.ecarom.eu ,разработен  по проекта "Грижата в ранното детство и ролята на мъжете“ (Early care and the role of men – EcaRoM), подкрепен от Програма "Права Равенство и Гражданство" на ЕС, който цели да популяризира концепцията за грижовните мъже и участието на мъжете в професиите, свързани с полагането на грижи в различни сфери от живота, вече е онлайн и е достъпен на шест езика: английски, български, немски, италиански, словенски и литовски език. 

Уебсайтът съдържа информация за проекта, партньорството, както и скоро за първите резултатите от нашата съвместна работа - докладите от националните проучвания относно оценката на потребностите от чувствително към пола ранно образование. 

Предстои да планираме национални информационни събития и обучения за учители в детски градини по темата преодоляване на стереотипи по пол, свързани с професиите на грижи.

За повече информация следете редовно уебсайта на проекта и харесайте нашата Фейсбук страница , на която ще намерите актуални новини и допълнителна информация по темата.  


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА