* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНовиниНовини от България

Шеста годишна национална среща на неправителствените организации в България, ангажирани с проблемите на жените
24-02-2004   (cwsp)
От 5 до 7 март 2004 г. в хотел “Принцес”, София ще се проведе поредната годишна национална среща на неправителствените организации в България, ангажирани с проблемите на жените.

От 1998 г. насам това събитие се превърна във вдъхновяващ форум, на който организациите споделят успешни практики и предлагат идеи за бъдеща съвместна работа. От особено значение е и фактът, че тук те имат изключителната възможност да провеждат открит диалог с централната и местните власти и търсят заедно начини за решаване на проблемите.

Тази година тема на срещата е “Промени в законодателството на Република България в процеса на присъединяване към ЕС, засягащи правата и статуса на жените” и прилагането му на местно ниво. Предвижда се и кръгла маса за сътрудничеството между местните власти и неправителствения сектор.

Срещата традиционно се организира и финансира от Програма “Проблеми на жените” на Институт “Отворено общество”, София. Тази година Фондация “Център за изследвания и политики за жените”, регистрирана през юли 2003 година, като наследник на дейността на Програмата за жените, продължава и доразвива тази успешна практика.

След 1 март ще имате възможност да получите информация на нашия уебсайт за програмата и участниците.

 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА