* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНовиниНовини от България

Фотоконкурс за Деня на бащата
23-05-2014   (Асоциация "Родители")

Пространството пред Народния театър в София ще се превърне на 15 юни в уникална фотоизложба „Татко и аз“, посветена на Деня на бащата.

Над 50 държави по света отбелязват Ден на бащата в третата неделя на месец юни. Независимо от културните, религиозни и социални различия те са обединени от желанието този ден да е посветен на важната роля, която бащата, дядото, вуйчото, чичото, по-големият брат или която и да е друга значима за детето мъжка фигура в семейството играе в израстването, развитието и възпитанието на детето.

Асоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ ще отбележат този специален ден с организирането на фотографски конкурс „Татко и аз“ на Фейсбук страницата “Аз съм татко и се гордея с това“. Конкурсът е насочен към всички мъже, които изпълняват важното призвание „татко“.

Всяко желаещо да се включи семейство е поканено да качи снимка на таткото или друг мъж от семейството с едно или повече деца на виртуална „Стена на радостта“ във Фейсбук. Придружете снимката с кратка история, за да изтъкнете нейното значение за Вас и семейството Ви.  Приложението ще дава възможност на другите потребители на Фейсбук да посочат своите предпочитания. Снимките с най-много Харесвания ще бъдат представени на реална „Стена на радостта“  пред Народния театър, а най-популярната снимка ще спечели на нейния автор цветен принтер за снимки „Хюлет Пакард“.

Очакваме Вашите снимки до 24:00 часа на 7 юни 2014 г.

Можете да се включите в конкурса ТУК - https://www.facebook.com/GordTatko/app_1437891736464811

Медиен партньор на събитието е интернет портала BG-Mamma.


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА