* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокус

ПОКАНА ЗА ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ И ДИСКУСИЯ
(ЦИПЖ)

  Уважаеми колеги и приятели,

Фондация "Център за изследвания и политики за жените" е координатор на проект BG05/1081 „Овластяване на полагащите дългосрочна грижа в семейството (С грижа за грижа)". Проектът е пилотен и се осъществява в три общини - Столична, Община Велико Търново и Община Карлово в партньорство със Сдружение "Възможности" и СНЦ "Младежки и граждански инициативи в Розовата долина".

Целта на проекта е да подобри ресурсите за работа и застъпничество като активизира гражданското участие и предостави инструменти за справяне на хората, които полагат неформална дългосрочна грижа в семейството за свои роднини и близки, които поради възраст или увреждане не могат самостоятелно да удовлетворяват ежедневните си потребности.

В тази връзка ще се радваме да присъствате на информационното събитие, на което ще представим резултатите от проекта, национален и международен опит за работа с целевата група и постъпилите в хода на проекта предложения, включително и по проекта за Закон за физическите лица и мерките за подкрепа. Събитието ще се проведе на 28.10.2015 г. от 9.30 до 13.00 часа в гр. София, Дом на Европа, ул. "Г.С.Раковски" №124.

 Моля за потвърждение на участието по имейл на www.cwsp@cwsp.bg  до 25 октомври 2015 година.

  

 

Проектът „Овластяване на  полагащите дългосрочна грижа в семейството"  (С грижа за грижа) № BG05/1081 се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 година .

 


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА