* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоЕ-училищеЗа ученици

Територия за ученици
 

Здравей млади приятелю,

Тук можеш да намериш нашите програми по равнопоставеност на половете, които са предназначени за ученици от различни възрасти. Питаш се какво означава това? Тук вероятно ще намериш отговора, който търсиш, но  също така ще се сблъскаш с много повече въпроси, които сигурно никой не ти е задавал досега.

Можеш да разглеждаш "уроците" ни онлайн, да направиш забавните упражнения в тях, както и да си ги смъкнеш в pdf формат. Предложи на своите учители да разгледате някои теми в часа на класа - покажи им, че си осведомен по темата и знаеш много любопитни факти. Покажи на родителите си специалния раздел за тях.

Програмата за ученици от 5 до 7 клас вече е онлайн. Тя се състои от пет урока, с много допълнителни материали и източници и забавни тестове за проверка. Можеш да споделяш с нас своето мнение  както на нашия специален адрес: e-school@cwsp.bg, така и през прозореца за обратна връзка в края на задачите към уроците.

Посети нашето виртуално учлище, където няма оценки, но има много провокативни въпроси, по които възрастните обичайно не искат да говорят! А ти?

 

 

       

 

Обучителният модул за ученици е разработен по проект „Равнопоставени в училище - равнопоставени в живота", финансиран от Европейската младежка фондация към Съвета на Европа в рамките на Европейската младежка кампания за разнообразие, човешки права и активно участие „Всички различни, всички равни", дирекция „Култура и образование" на Столична община и собствени средства на Центъра за изследвания и политики за жените.

   
 
  Назад Горе За печат
За ученици
V - VІІ клас

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА